Desembersola <3

Bare Foto og Filmer som jeg selv har tatt her på #Lykkeknips. Den glade amatør :) - Kjempegøy :)

Mine #Lykkeknips

Foto og film gjør at naturopplevelsen kan hentes fram og oppleves på nytt og på nytt.... ikke bare minnet fra øyeblikket når det ble tatt, men jeg får også veldig ofte nye intrykk og ser nye ting. Har fått litt dilla..

Mine bilder og filmsnutter ligger oppe i menyen.. 

 

Trenger ikke være proff fotograf for å ha glede av å ta bilder - tenker jeg - der jeg knipser i vei -  Knipser det som berører meg i øyeblikket 

 

Natur gir gledepåfyll - det er bare å gå ut og ta imot..

Det eneste naturen forlanger - er min fulle oppmerksomhet og tilstedeværelse.. Det kan være vanskelig noen ganger, men heldigvis ofte - veldig enkelt Hjerte

SanseFRYD - nov. 2017. Horten. Novembersola kan trylle med landskapet.. ble mange #Lykkeknips i dag..

 Foto er en skatt jeg har oppdaget. For meg er det mindfulness i praksis å knipse #Lykkeknips. Spesielt på aleneturer får jeg så mange magiske naturFOTOmøter.. min type Flytmodus.

 

Planlegger ikke fotoknips - Det fineste i naturen lar seg ikke planlegge - det spennende er å være åpen for det som måtte komme.

 

Å møte på ville fugler og dyr - helt plutselig, en tidlig morgen, eller sen kveld - det er så magisk - og magien blir borte om jeg jakter på det - naturen må tas imot som små gaver som bare kommer - som eks. regnbuen - den kan du ikke bestille..

Vårglede deluxe - knipset i Borreparken i Horten - Magisk

Naturfotoglede

Jippi - endelig er det vår..

 

Noen ganger er naturen så vakker, og rommer så mange inntrykk, at jeg nesten ikke klarer å ta det helt inn... det er da det er så fint å ha noen #Lykkeknips til etterpå. I etterslepet klarer jeg å kjenne bedre etter. Noen ganger blir NaturGlede-øyeblikket veldig intenst, og da liker jeg å porsjonere det ut litt

- SPARE litt,

til etterpå liksom ..

 

 

 

 

Fotogleden tok meg videre inn i Malegleden;

Fuglene fikk meg til å begynne å male. Fuglene vet..-de hvisket meg sin hemmelighet. Nå har jeg både Foto og Maledilla..

 

 

"Sanseturer"

i naturen

kan åpne kreative rom

du har glemt at du har

 

Å VÆRE ute i NATUR

gir ubevisst små støt

av enkel glede som frigir

LIVSENERGI

som allerede bor inni oss

Takk for besøket. Hilsen

Helle Katrin Arntzen