BAKOM TIA - er min ladestasjon - det er stedet hvor jeg finner sjelero...

Skrivingen er noe nytt som har kommet til meg

 HjerteHjerteHjerte

Etter en lang periode med mye stress og lite søvn, våknet jeg en natt og bare måtte skrive ned en engelsk tekst. Loneliness. Jeg hørte den igjen og igjen som en sang inni meg. Jeg har aldri pleid å skrive før, så dette skjønte jeg ikke så mye av. Teksten ble glemt - til jeg en dag fant den igjen. Da traff den meg. Jeg følte at sangen var akkurat det jeg trengte.. - fred og ro. Når jeg klarte å finne den roen - så kom alle diktene - de lå der bare og ventet. Etter det har jeg ikke klart å stoppe å skrive... Teksten "Loneliness" er nå en del av diktsamlingen "Bakom tia".

 

Jeg har alltid vært over middels interessert i hvordan vi mennesker er "skrudd sammen". Hvorfor vi blir som vi blir, og hvor spennende - og rart der er - at vi alle er så forskjellige.  Når jeg så en dag ble truffet av skrivetrang - når det bare kom til meg - som en ny hobby - en ny glededimensjon i livet, så er det kanskje ikke så rart at tekstene mine handler om det å være menneske.

 

Hva vi opplever som barn, vår fortid - hva vi har med oss i bagasjen - hvordan vi blir møtt i denne verden, og hva vi mennesker har behov for, er det jeg liker å skrive om - rett og slett fordi det er det som opptar tankene mine. Bøkene er nok også farget av at jeg er utdannet Sykepleier og Helsesøster, og at jeg har arbeidet som sykepleier det meste av mitt yrkesliv.

 

En rød tråd gjennom mine bøker er temaet LIVSKVALITET.

Hva vi verdsetter i livet, hvilke verdier vi har, er individuelle og veldig forskjellig. Jeg kan bare skrive om det som opptar meg i øyeblikket - akkurat som jeg tar foto av det som berører meg. #Lykkeknips - planlegges ikke. Både fotogleden og skrivingen kommer som små impulsive gaver til livet Hjerte

 

Føler meg priviligert som får bo nær havet...må ofte hit og få litt påfyll..elsker havet og fjæra..

Pausetid

fra en stressa verden er et must Hjerte

Jeg tenker ofte at meditasjon og stille tid -  er "sjeletrim" - og like viktig som fysisk trim er for kroppen.

#Lykkeknips. Mennesker trenger naturen på mange plan... - for meg er turer i natur en fin plass å øve MindfulnessMeditasjon, fordi her er det så behagelig lett å koble sansene på stemningen i omgivelsene. Oppmerksomt nærvær blir en livstil..

"Sanseturer"

i naturen

kan åpne kreative rom

du har glemt at du har  

Å være ute i NATUR

gir ubevisst små støt

av ekte glede som frigir

LIVSENERGI

som allerede bor inni oss

 

 

 

Tilgang på natur er et helsemust..

Jeg skriver mer om den viktige livsenergien, og betydningen av å være "tilstede i nuet" med alle våre sanser, i min neste bok FLYTMODUS  (kommer snart..)

 

hilsen

Helle Katrin Arntzen