BAKOM TIA - er min ladestasjon - det er stedet hvor jeg finner sjelero...

Skrivingen er noe nytt som har kommet til meg

 HjerteHjerteHjerte

Etter en lang periode med mye stress og lite søvn, våknet jeg en natt og bare måtte skrive ned en engelsk tekst. Loneliness. Jeg hørte den igjen og igjen som en sang inni meg. Jeg har aldri pleid å skrive før, så dette skjønte jeg ikke så mye av. Teksten ble glemt - til jeg en dag fant den igjen. Da traff den meg. Jeg følte at sangen var akkurat det jeg trengte.. - fred og ro. Når jeg klarte å finne den roen - så kom alle diktene - de lå der bare og ventet. Etter det har jeg ikke klart å stoppe å skrive... Teksten "Loneliness" er nå en del av diktsamlingen "Bakom tia".

Regnbuen er en gave til øyeblikket...

Ingentingtid

Alle trenger en "Ladestasjon" - viktig å huske at det er i KVILEN vi bygger muskler....

Det tar tid

å gå av seg stress

å roe ned

Det tar tid

å komme i modus

å finne fred

Det tar mindre tid

når jeg velger å si ja

til den sakte og viktige

- ingentingtiden

 

 

 

Ingentingtid - fred og ro, meditasjon, stillhet, ALENETID -pauser - er GULL verd - tenker jeg - men for andre igjen er det helt anderledes. 

Ikke alle som liker alenetid, eller føler at de trenger det. 

Noen gruer seg til å være alene, rett og slett fordi det kan være vanskelig å stå stødig i stillheten.. -

Jeg tenker ofte at meditasjon og stille tid -  er "sjeletrim" - og like viktig som fysisk trim er for kroppen.

Skriver mer om dette i min neste bok FLYTMODUS

Hva vi verdsetter i livet, hvilke verdier vi har, er individuelle og veldig forskjellig. Jeg kan bare skrive om det som opptar meg i øyeblikket - akkurat som jeg tar foto av det som berører meg - Jeg planlegger egentlig ikke tekster - de bare kommer - akkurat som naturfoto - de planlegges heller ikke - de kommer som små gaver til livet..

Jeg har alltid vært over middels interessert i hvordan vi mennesker er "skrudd sammen". Hvorfor vi blir som vi blir, og hvor spennende - og rart det er - at vi alle er så forskjellige. HjerteHjerte (se et av mine første dikt - Ferdiglaget)

Når jeg så en dag fikk behov for å skrive - når det bare kom til meg - som en - NY HOBBY - en ny glededimensjon i livet, så er det kanskje ikke så rart at tekstene mine handler om det å være menneske.

Bøkene er nok farget av at jeg har arbeidet som sykepleier det meste av mitt yrkesliv, og at jeg har en tilleggsutdanning i helsefremmende arbeid - Helsesøster.

Hva vi opplever som barn, vår fortid - hva vi har med oss i bagasjen - hvordan vi blir møtt i denne verden og hva vi mennekser har behov for, er det jeg liker å skrive om - rett og slett fordi det er det som opptar tankene mine.

En rød tråd gjennom mine bøker er temaet LIVSKVALITET...

I tillegg er tekstene i mine bøker selvfølgelig også farget av min HøySensitive personlighet UsikkerHviskerForvirretGråterSmiler stortKjærlighet

  • en velkommen følelse
    av høst..

Hilsen

Helle Katrin Arntzen